Αγαπητέ εθελοντή, καλωσόρισες στο ηλεκτρονικό σεμινάριο για τις αναδασωτικές εργασίες στην Πάρνηθα. Σκοπός του σεμιναρίου είναι όταν θα ανέβεις στην προστατευόμενη περιοχή της Πάρνηθας να γνωρίζεις κάποια βασικά στοιχεία για τον Εθνικό Δρυμό, για την πυρκαγιά που έκαψε το βουνό το καλοκαίρι του 2007, τα έργα που έγιναν στη συνέχεια και φυσικά για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσεις εσύ να μας βοηθήσεις. Καλό διάβασμα λοιπόν!

Και μετά από όλη αυτή τη σκληρή μελέτη θα πρέπει να απαντήσεις σε ένα απλό ερωτηματολόγιο για να δούμε αν συγκράτησες κάποια βασικά στοιχεία.

Εφόσον απαντήσεις σωστά σε τουλάχιστον 28 από τις 40 ερωτήσεις (εντάξει μερικά λάθη επιτρέπονται) θα γίνεις μέλος της ομάδας εθελοντών της Πάρνηθας και θα λάβεις ηλεκτρονικό μήνυμα με τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή σου στις αναδασωτικές εργασίες. Αν έκανες πολλά λάθη μπορείς να μελετήσεις λίγο ακόμη και να κάνεις μια ακόμη προσπάθεια.

Καλή μας αρχή λοιπόν!